marți, 10 februarie 2015

Curs Reiki Gradul I
Invitatie la seminar/ curs Gradul I  REIKI Usui Shiki Ryoho
cu exercitii din Usui Reiki Ryoho in Februarie 2015, la Brasov

Iulia Stoica - Profesor recunoscut si acreditat al Asociatiei Reiki Usui® din Romania

Inainte de inscrierea la curs pentru a sti daca doriti sa absolviti o scoala Reiki traditionala, va recomand sa cititi informatiile legate Reiki de pe web www.reikiusui.ro  


Data cursului de Reiki Usui Shiki Ryoho gradul I va fi in 21-22 februarie 2015:
               21.02.2015, sambata,   intre orele 10-15;
               22.02.2015, duminica, intre  orele 10-14/15;  
    
                        
Va rog sa confirmati intentia dumneavoastra de a participa la curs pana in data de:  17.02.2015, anuntand doar numele persoanei / persoanelor, fara a fi necesara plata unui avans.
                   
Costul cursului de gradul I este 350 ron/ persoana,  include un abonament de practica pentru luna  februarie, martie si aprilie, la Asociatia Reiki Usui (ARU) si manual & carte: “Reiki, Universul te iubeste”, autor Simon Eniko.
Absolventii acestei scoli, indiferent de anul absolvirii la toate gradele absolvite, ori de cate ori doresc sa revina la cursuri o pot face in mod gratuit.
In cazul in care la același curs Reiki tradițional participă soț și soție, unul din soți achită doar 200 ron pentru curs, iar familia primește o singură carte Reiki. 

Pretul cursului include abonamentul de practica Reiki, pentru a avea o continuitate si suport dupa curs, dar NU este obligatoriu sa deveniti membrii asociatiei. Plata cursului se face în a doua zi de curs, iar pentru suma achitată se eliberează document fiscal.

Important:  Dupa absolvirea cursului se elibereaza diploma Usui Shiki Ryoho bilingva (romana si engleza), dar va rog sa aveti in vedere ca practica Reiki nu este acceptata in Romania ca profesie.

 


Va astept cu drag,
Iulia Stoica – profesor Reiki
Tel.: +04 0753 035 175